Custom wandecoratie voor uw woonkamer of werkplek

Voor het eenvoudig pimpen van een kantoor-, slaap- of woonkamer bent u bij ons aan het goede adres. Wat dacht u van een mooie foto van een vergezicht van één van uw vakanties als achterwand van uw slaapkamer? Of de wand in het kantoor cq studeerruimte met een fraaie afbeelding van de kinderen?

Al deze uitingen zijn tegenwoordig in een handomdraai te realiseren. D.m.v. geavanceerde technieken kunnen wij uw foto drukken op diverse ondergronden. Met een eenvoudige digitale foto kunnen wij uw wanddecoratie al verzorgen. Wij printen o.a. op behang, rolgordijnen, canvas doek, spiegel en diverse soorten plaatmateriaal (rvs, hout, kunststof).

De foto van uw dochters lievelingspaard op een spiegelwand of de binnenkant van uw kast met een door u zelf gefotografeerd patroon alles is mogelijk. Ook verzorgen wij opgespannen houtenframes voorzien van canvas doek met eigen afbeelding.

Uiteraard hebben wij ook een scala aan voorbeeld patronen. Bijvoorbeeld tijgerprint, houtprint, steen, waterpatronen en mozaïeken, wandafbeeldingen en wandstickers, als decoratie en voor op muren en meubels. Wij leveren ook losse stroken met patronen of afbeeldingen voor bijvoorbeeld 'doe het zelf' beplakken van stoelen, planken, deuren enz.

De wanddecoratie materialen zijn per strekkende meter af te nemen en te verkrijgen in binnen en buiten kwaliteiten. Wij printen al vanaf € 20,- per m², Wij berekenen slechts € 17,50 instelkosten per afbeelding, foto of patroon.
Bel voor vrijblijvende informatie.

Rolette verzorgt ook:
Glasfolie
Bedrukte spiegels
Beurssystemen
Autobelettering
Wanddecoratie
Tuinschilderij
Drukwerk